info@renthem.se
08-82 44 77
info@renthem.se
08-82 44 77

Trappstädning i Stockholm

Trappstädning stockholm

Trappstädning är vi experter på, det fanns en tid, för länge sedan, när trappstädningen i Stockholm ofta överläts åt någon boende som utförde jobbet för att få en reducerad hyra, eller en liten inkomst. Idag inser de allra flesta fastighetsägare att trappstädning faktiskt kan vara en lönsam investering. Oavsett om det handlar om ett trapphus i en bostadsfastighet, eller om trapphuset finns på en arbetsplats är det här besökare, boende eller anställda får det första intrycket av huset. Ska du titta på en lägenhet lägger du förstås märke till trapphuset, och om detta är rent och fräscht får du med all säkerhet större lust att bo i huset. 

Om du söker efter någon som kan ta hand om trappstädning Stockholm, så behöver du inte leta längre. Vi garanterar att du blir nöjd och vårt städ team håller högsta kvalitet. Kontakta oss idag!

Vi välkomnar hyresbolag som bostadrättsföreningar att boka ett
kostnadsfritt besök av oss på 08-82 44 77

 

Städmoment Frågor Skicka bokningsförfrågan

   Hos oss får du!  renthem-klart Samma städerska  renthem-klart Snabb kundservice  renthem-klart Toppen Kvalité  renthem-klart Nöjd Kund-garanti

  Städmoment för Trappstädning
  Alla ytor
  • Rengöring av golv (sopning & moppning)
  • Torkning av belysning
  • Rengöring av hiss
  • Rengöring av entrédörr
  • Tömma skrapgaller
  • Torkning av väggar
  • Torkning av räcken & fönsterkarmar
  • Torkning av väggar från fläckar
  • Borttagning av spindelväv
  Priser

   

  259 kr/tim

  BOKA ONLINE eller ring oss på 08-82 44 77
  Close
  2017-02-22

  Städning

  Alltid ordentligt rent och trevligt att komma hem efter er städning!

  2017-02-21

  Storstädning snabbt och smidigt

  Jag anlitade rent hem för en storstädning inför visning av mitt hus. Gjorde ändringar i bokningen dagen innan utan problem. Bra kommunikation från firman och bra resultat. Rekommenderas!

  2017-01-20

  Nöjd med hemstädningen.

  Vi har anlitat Rent hem för storstädning vid två tillfällen och verkligen varit nöjda. Jätteskönt att komma hem till en riktigt fräsch och noggrant städad bostad. Rekommenderar detta företag för effektiv och väl utförd städning.

  2017-01-18

  Bra visningsstädning

  Väldigt trevlig personal och städningen vart riktigt bra! Kan varmt rekommendera, återkommer med bokning av flyttstäd så fort lägenheten blir såld =)

  2016-12-03

  nöjd kund

  Jag är jättenöjd med städningen som ni(Elisabeth)utfört. Jag har varit lite avvaktande att ta hjälp med städning av någon annan. Jag känner att jag hinner inte med o orkar inte heller….. Det är tack vare min dotter som är kund hos er som äntligen lyckades övertala mig…. m v h Susanne

  Se fler omdömen
  O M D Ö M E
  Close tab