info@renthem.se
08-82 44 77
info@renthem.se
08-82 44 77

Trygg Städhjälp

Att du ska kunna känna dig säker och väl till mods när du öppnar dörren för städpersonalen är förstas en given förutsättning för att du ska ha glädje av vara trygg städhjälp.
Vi tror att kontinuitet och personkännedom är två nyckelord som bidrar till trygg städhjälp, förtroende och trivsel.
Därför kommer det att vara samma personal som återkommer till dig gång på gång. Förhoppningsvis kommer ni att bygga upp en personlig relation.

Att de som städar känner till ditt hem bidrar också till god effektivitet. Du slipper ge nya anvisningar varje gång.
Vi tillämpar en grundig rekryteringsprocess där vi ställer krav på blivande medarbetare. De ska inte bara ha kunskaper om städning, utan ocksa ha social kompetens, vara lyhörda och visa respekt.
Alla som arbetar hos oss jobbar under sekretess. Du behöver alltså inte vara rädd för att andra ska få reda på hur du har det i bostaden.

Om du vill att vi ska kunna komma in och städa när du är borta, kan du lämna en kopia av nyckeln. Men det avgör du själv.
Du som anlitar oss ska också veta att du alltid är välkommen att höra av dig med synpunkter eller önskemål. Att du är nöjd med våra tjänster ligger i vårt gemensamma intresse.
Därför har vi en nöjd-kund-garanti: skulle du trots vara missnöjd med något, så behöver du bara påpeka det. Därefter rättar vi till bristerna samma, eller påföljande dag.

BOKA ONLINE eller ring oss på 08-82 44 77
Close
2017-02-22

Städning

Alltid ordentligt rent och trevligt att komma hem efter er städning!

2017-02-21

Storstädning snabbt och smidigt

Jag anlitade rent hem för en storstädning inför visning av mitt hus. Gjorde ändringar i bokningen dagen innan utan problem. Bra kommunikation från firman och bra resultat. Rekommenderas!

2017-01-20

Nöjd med hemstädningen.

Vi har anlitat Rent hem för storstädning vid två tillfällen och verkligen varit nöjda. Jätteskönt att komma hem till en riktigt fräsch och noggrant städad bostad. Rekommenderar detta företag för effektiv och väl utförd städning.

2017-01-18

Bra visningsstädning

Väldigt trevlig personal och städningen vart riktigt bra! Kan varmt rekommendera, återkommer med bokning av flyttstäd så fort lägenheten blir såld =)

2016-12-03

nöjd kund

Jag är jättenöjd med städningen som ni(Elisabeth)utfört. Jag har varit lite avvaktande att ta hjälp med städning av någon annan. Jag känner att jag hinner inte med o orkar inte heller….. Det är tack vare min dotter som är kund hos er som äntligen lyckades övertala mig…. m v h Susanne

Se fler omdömen
O M D Ö M E
Close tab