info@renthem.se
08-82 44 77
info@renthem.se
08-82 44 77

Trygg Städhjälp

Att du ska kunna känna dig säker och väl till mods när du öppnar dörren för städpersonalen är förstas en given förutsättning för att du ska ha glädje av vara trygg städhjälp.
Vi tror att kontinuitet och personkännedom är två nyckelord som bidrar till trygg städhjälp, förtroende och trivsel.
Därför kommer det att vara samma personal som återkommer till dig gång på gång. Förhoppningsvis kommer ni att bygga upp en personlig relation.

Att de som städar känner till ditt hem bidrar också till god effektivitet. Du slipper ge nya anvisningar varje gång.
Vi tillämpar en grundig rekryteringsprocess där vi ställer krav på blivande medarbetare. De ska inte bara ha kunskaper om städning, utan ocksa ha social kompetens, vara lyhörda och visa respekt.
Alla som arbetar hos oss jobbar under sekretess. Du behöver alltså inte vara rädd för att andra ska få reda på hur du har det i bostaden.

Om du vill att vi ska kunna komma in och städa när du är borta, kan du lämna en kopia av nyckeln. Men det avgör du själv.
Du som anlitar oss ska också veta att du alltid är välkommen att höra av dig med synpunkter eller önskemål. Att du är nöjd med våra tjänster ligger i vårt gemensamma intresse.
Därför har vi en nöjd-kund-garanti: skulle du trots vara missnöjd med något, så behöver du bara påpeka det. Därefter rättar vi till bristerna samma, eller påföljande dag.

BOKA ONLINE eller ring oss på 08-82 44 77
Close
2017-09-26

visningsstädning

Inget att klaga på, blev rent och snyggt.

2017-09-22

Flyttstädning

Supernöjd med städningen. Det fanns ingenting att klaga på. Bovärden som besiktigade lägenheten efteråt frågade t o m vilken firma det var som städat och sa att de hade gjort ett väldigt bra jobb.!! Däremot var det svårare att få kontakt per telefon med firman och dom hade tydligen svårt att själva ta kontakt så […]

2017-09-08

fönsterputs

jättenöjd

2017-08-28

Mycket bra och trevligt bemötande

Allting var bra, trevlig personal som det kändes tryggt att lämna lägenheten till! Och det såg rent och fint ut när jag kom hem 🙂

2017-04-29

Flyttstädning

Jättenöjd med er flyttstädning. Kom på bestämd tid och gjorde ett kanonjobb med min lägenhet!

Se fler omdömen
O M D Ö M E
Close tab