info@renthem.se
08-82 44 77
info@renthem.se
08-82 44 77

Visningsstädning i Stockholm - Frågor

Visningsstädning Stockholm - Renthem.sePlanerar du att sälja din bostad inom kort? Då har du en hel del att tänka på, och en av de viktigaste dagarna är naturligtvis visningsdagen, då potentiella köpare kommer för att titta på ditt hus eller din lägenhet. Den dagen är det mycket viktigt att ditt hem är så presentabelt som möjligt, och just därför bör du överväga att ta hjälp med en ordentlig visningsstädning. Naturligtvis kan du göra en sådan städning själv, men det är svårt att komma ihåg varje liten vrå, och det kan även vara svårt att få tiden att räcka till. 

Fördelarna med att ta hjälp med visningsstädningen är många. Det kan få fler av besökarna att ge sig in i budgivningen, då ett fräscht och städat hem naturligtvis blir mer attraktivt. Genom fler budgivare höjs priset, och du kan på det sättet tjäna mer pengar vid försäljningen. Personalen på Rent Hem vet precis vad man bör fokusera på vid en städning inför en visning, och ingenting kommer att gå obemärkt förbi. Ditt hem kommer snabbt att återställas till ett fint skick och det kommer till och med att dofta fräscht när intressenterna anländer.

Knappa in dina kvm (m2) i våran Priskalkylator på första sidan för att se ditt pris >>>

Fönsterputsning INGÅR i priset!

Beställ Visningsstädning och få 10% rabatt när du sedan bokar din Flyttstädning!

Städmoment Priser Frågor & Svar Städmaterial [restabs alignment=”osc-tabs-left” pills=”nav-pills” responsive=”true” icon=”true” text=”More” tabcolor=”#f37920″] [restab title=”” active=”active”]

Vad ska jag tänka på innan ni kommer?
Plocka undan lösören från golv som kläder, leksaker etc. Plocka även bort saker som blomkrukor, vaser etc. från fönsterbrädorna som kan vara i vägen för att öppna fönstren och utföra fönsterputsning. 

Ingår fönsterputsning i Visningsstädning?
Ja, fönsterputsning ingår, det som kan tillkomma är spröjs 3kr/st och 3:e glasruta 20kr/st. Ifall utetemperaturen är under -3 grader putsar vi inte utsidan utan endast insidan. Ifall kunden har utåt öppnade fönster ska detta meddelas i samband med bokningen, en avgift på +150 kr tillkommer för extra utrustning och tid.

Kan jag beställa Visningsstädning fast mitt boende är hårt smutsad?
Vid hårt nedsmutsad bostad kan städningen inte utföras fullt ut till det avtalade priset vilket är baserat på en normalsmutsat boende. Ifall en hårt nedsmutsad bostad förekommer debiteras kunden tilläggstid. Kunden väljer själv att godkänna tilläggstiden, skulle kunden inte godkänna kommer städningen enbart att utföras i de timmar som motsvarar det avtalade priset. Priset per timme blir då 235 kr/tim efter rut-avdrag. Ifall man vet att man har ett smutsigt boende så rekommenderar vi att istället beställa en Storstädning eller Grovstädning.

Vad är skillnaden mellan visningsstädning och hemstädning?
De två städningarna är ganska lika, men det finns dock vissa skillnader. I visningsstädning ingår fönsterputsning samt att man kan beställa till städmaterial men båda avser normalt underhållen bostad med regelbunden städning i annat fall erbjuder vi Storstädning och Grovstädning.

Har ni städmaterial med er?
Nej, städmaterial tillhandahåller kunden och en lista på vad som behövs hittar man under fliken ”städmaterial”. Skulle man önska att vi tar med oss städmaterial så kostar det +350 kr och ni meddelar oss det vid bokningen.

Hur lång tid tar storstädningen?
Vi reserverar antingen från 08:00 – 12:00 eller 13:00 – 17:00 och därefter beror tidsåtgången på personalstyrkan som skickas till uppdraget.

Måste jag vara hemma?
Under själva städningen behöver kunden inte vara hemma, men vi ser gärna att kunden öppnar upp boendet för vår personal och därefter besiktar det i slutet av städtillfället. Ifall man inte kan vara på plats och öppna upp åt personalen så kan man lämna av nyckel hos oss 3 arbetsdagar innan städtillfället.

Kan man lämna av nyckel till er?
Det går bra att lämna av nyckel till oss men vi ser helst att kunden är på plats och öppnar upp åt oss. Man kan lämna av nyckeln senast 3 dagar innan på Frejgatan 13 eller skicka per post, meddela oss ifall ni önskar göra det så återkommer vi med mer information.

Kan jag avboka min visningsstädning?
Ja, det går bra att avboka kostnadsfritt så länge det sker 3 arbetsdagar innan städtillfället. Skulle man avboka senare än 3 arbetsdagar tar vi ut en avbokningsavgift på 700kr. Ifall avbokning sker senare än 2 timmar innan städtillfället utgår fullpris för tjänsten inkl. moms. Notera att avbokningskostnader inte är berättigar till rut-avdrag.

Hur betalar jag för min visningsstädning?
Betalning sker via faktura, antingen kostnadsfritt via e-post eller vanlig post +35kr med 10 dagars förfallodatum.

Vad ingår i en visningsstädning?
Se under fliken ”Städmoment”, sen finns det flera tillval ifall man önskar som är bla.

Har ni garanti på städningen?
Ja, vi har alltid nöjd kund garanti, skulle det vara något som vi missat så meddelar ni oss via e-post med bild senast 24h efter avslutat städtillfälle och vi kommer ut inom 48h och åtgärdar det. Om kunden själv åtgärdat felet innan Rent Hem kontaktades, utgår ingen ersättning.

Hur betalar jag?
Efter jobbet kommer en faktura via e-post eller vanlig post beroende på hur ni önskar med 10 dagars betalningsfrist.

Är ni försäkrade?
Ja, vi är ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa, max 10 miljoner kr / skada.

Har ni F-skattesedel?
Ja 

[/restab] [/restabs]
BOKA ONLINE eller ring oss på 08-82 44 77