info@renthem.se
08-82 44 77
info@renthem.se
08-82 44 77

Storstädning i Stockholm - Frågor

Storstädning www.renthem.se

Det är många som suckar högt så fort man nämner ordet storstädning. Vanligtvis städar vi av våra hem varje vecka, men en riktig storstädning är det inte så ofta vi gör. Vi vet alla att en härlig vårstädning är något man bör göra. Ofta storstädar man även till jul och inför andra större högtider. Vissa av oss storstädar våra hem endast två gånger per år. Vissa gör det oftare och tyvärr finns det även de som gör det mer sällan. Det är inte så konstigt. Det kan kännas som en helt omöjlig uppgift ibland. Men det behöver det inte vara. Bor du i Stockholm och vill ha hjälp med storstädning, så finns vi där för dig. Det finns inget mer välkomnande än ett härligt, fräscht storstädat hus eller lägenhet att komma hem till.

Har man inte städat på mer än 6 månader så gäller en såkallad grovstädning, då bokar man per telefon 08-82 44 77 eller e-post.

Knappa in dina kvm (m2) i våran Priskalkylator på första sidan för att se ditt pris >>>

Städmoment Priser Frågor Städmaterial

Vad ska jag tänka på innan ni kommer?
Plocka undan lösören från golv som kläder, leksaker etc. Plocka även bort saker som blomkrukor, vaser etc. från fönsterbrädorna som kan vara i vägen för att öppna fönstren om ni valt tillvalet fönsterputsning. Vill kunden få det städat bakom möbler som soffor etc. måste kunden själv flytta på möblerna. Vår personal flyttar inte på större möbler pga. skaderisk.

Ingår fönsterputsning i Storstädning?
Nej, fönsterputsning ingår inte, fönsterputsning beställer ni separat via vår fönsterkalkylator och väljer samma dag så putsar vi dina fönster under storstädningen.

Hur lång tid tar storstädningen?
Vi bokar alltid in antingen 08:00 till 12:00 eller 13:00 till 17:00 som senast, samtidigt beror det på schemaläggningen av personalstyrkan, ju fler personal ju kortare tidsåtgång.

Har ni städmaterial med er?
Ja, vi har allt städmaterial med oss till en storstädning, men har man högt upp i tak +3 meter och behöver en lång stege så ska detta meddelas oss senast dagen innan så tar vi med oss en teleskopstege +150kr.

Vad händer om min bostad är hårt nedsmutsad?
Vid hårt nedsmutsad bostad kan städningen inte utföras fullt ut till det avtalade priset vilket är baserat på en normalsmutsat boende som städas regelbundet dvs. minst 1 gång per månad . Ifall en hårt nedsmutsad bostad förekommer debiteras kunden tilläggstid. Kunden väljer själv att godkänna tilläggstiden, skulle kunden inte godkänna kommer städningen enbart att utföras i de timmar som motsvarar det avtalade priset. Priset per timme blir då 235 kr/tim efter rut-avdrag.

Kan man lämna av nyckel till er?
Det går bra att lämna av nyckel till oss men vi ser helst att kunden är på plats och öppnar upp åt oss. Man kan lämna av nyckeln senast 3 dagar innan på Frejgatan 13 eller skicka per post, meddela oss ifall ni önskar göra det så återkommer vi med mer information.

Kan jag avboka min storstädning?
Ja, det går bra att avboka kostnadsfritt så länge det sker 3 arbetsdagar innan städtillfället. Skulle man avboka senare än 3 arbetsdagar tar vi ut en avbokningsavgift på 700kr. Ifall avbokning sker senare än 2 timmar innan städtillfället utgår en debitering på 1300kr inkl. moms. Notera att avbokningskostnader inte är berättigar till rut-avdrag.

Hur betalar jag för min storstädning?
Betalning sker via faktura, antingen kostnadsfritt via e-post eller vanlig post +35kr med 10 dagars förfallodatum.

Vad ingår i en storstädning?
Se under fliken ”Städmoment”, sen finns det flera tillval ifall man önskar som är bla.

Har ni garanti på städningen?
Ja, vi har alltid nöjd kund garanti, skulle det vara något som vi missat så meddelar ni oss via e-post med bild senast 24h efter avslutat städtillfälle och vi kommer ut inom 24h och åtgärdar det. Om kunden själv åtgärdat felet innan Rent Hem kontaktades, utgår ingen ersättning.

Hur betalar jag?
Efter jobbet kommer en faktura via e-post eller vanlig post beroende på hur ni önskar med 10 dagars betalningsfrist.

Är ni försäkrade?
Ja, vi är ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa, max 10 miljoner kr / skada.

Har ni F-skattesedel?
Ja 

BOKA ONLINE eller ring oss på 08-82 44 77