info@renthem.se
08-82 44 77
info@renthem.se
08-82 44 77

Hemstädning i Stockholm - Frågor

Hemstädning Stockholm

Att ta hjälp med hemstädning stockholm frigör tid för annat, och avhjälper mycket av den stress många upplever i vardagen. Dessutom är du säker på att hemmet är skinande rent, och ingenting blir glömt eller överhoppat. När städningen utförs av professionell personal, med ändamålsenlig utrustning kan du se fram emot ett hem som är rent i varje liten vrå.

Om du vill ha vår hjälp så väljer du själv hur ofta och hur mycket du vill ha städat och det som är extra trevligt är att du alltid får samma städerska. De flesta som väljer att städa själva menar att det kan kännas otryggt att släppa in en främling i sitt hus, men väljer du oss så lär du snabbt känna personen som städar hos just dig och du känner dig trygg. Vi lovar dig hemstädning Stockholm av allra bästa kvalitet och vi ser så klart till så att du är helt nöjd med resultatet.

 

 Hos oss får du!  renthem-klart Samma städerska  renthem-klart Snabb kundservice  renthem-klart Toppen Kvalité  renthem-klart Nöjd Kund-garanti  renthem-klart Ingen bindningstid

Städmoment Priser Frågor Städmaterial

 

Hur fungerar en provstädning?
En provstädning är bara avsett för dig som vill ha återkommande städning (minst 6 timmars städning per månad i 2 månader), men först vill prova på. Skulle ej vidare städuppdrag tecknas gäller ordinarie timpris för engångsstädning. Vill kunden avbeställa engagemanget efter provstädningen ska avbeställningen ske skriftligen senast 3 (tre) dagar efter datumet för provstädningen. Kunden betalar bara för provstädningen. Om ingen skriftligt uppsägning meddelas löper avtalet på tillsvidare.

Har ni med er städmaterial?
Nej, kunden tillhandhåller all städmaterial och en lista på det som bör finnas hemma finner ni under fliken ”städmaterial”.

Ska jag tänka på något inför första städtillfället?
För att städningen få korrekt effekt så är det bra att plocka undan leksaker, kläder och andra föremål på golvet som kan hindra arbetet. Se över sitt förråd med städmaterial så att en bra dammsugare finns och att alla kemikalier är tillgängliga för att städerskan ska uppnå bra resultat. 

Måste jag vara hemma under städtillfället?
Nej det behöves inte, det avgör du själv.

Hur lång är uppsägningstiden?
Uppsägningtiden är endast 2 (två) veckor, meddela oss via e-mail.

Kan jag avboka ett städtillfälle?
Du som kund har har 3st akuta avbokningar och 3st normala avbokningar per år. En akut avbokning ska ske senast 1 timme innan städtillfället börjar annars debiteras hela beloppet för städningen. Normala avbokningar ska ske 3 dagar innan städtillfället och det går även bra att flytta städtillfället till en annan dag ifall det finns ledigt.

Får man samma personal vid varje städtillfälle?
Ja vid regelbunden hemstädning har kunde en och samma städerska. Vissa undantag som sjukdom eller semester skickar vi en vikarie.

Måste jag lämna ut nycklar?
Nej, ifall du finns på plats vid varje städtillfälle behövs det inte. Finns flera olika nyckelrutiner och vi är båda vana vid nycklar och larm. Vi har ett nyckelkontrakt där vi binder oss att ansvara för nyckeln vid överenskommande tider för städning.

Jag bor lite avsides, går det ändå att få hemstädning?
Ifall man bor lite avsides där det tar mer än 1 timme kommunalt att komma fram från stadskärnan så har vi personal som åker fram med bil och då tillkommer det +20 kr/tim. Dessa områden är bla. Ekerö*, Vaxholm*, Ingarö*, Stavsnäs*, Resarö* och Svinninge*.

Vad händer om något går sönder?
Rent Hem har en ansvarsförsäkring som täcker skador som kan uppkomma under städningen. Alla skador ska rapporteras till oss senast 24 timmar från städtillfället. Skador som rapporteras senare än 24 timmar kommer inte att beaktas. Kommer man fram till att det är Rent Hem Stockholm som orsakat skadan så kommer kunden att ersättas utav oss.

Vad händer om jag inte är nöjd med tjänsten?
Vi på Rent Hem strävar efter att du som kund är mer än nöjd därför har vi nöjd-kund garanti. Skulle du vara missnöjd med vårat arbete så ska du kontakta oss inom 24 timmar från städtillfället så åtgärdar vi problemet så snabbt som möjligt.  

Hur betalar jag?
Vi fakturerar 1:a varje månad i efterskott med 10 dagar betalningsvillkor.

Arbetar ni på röda dagar?
Vi på Rent Hem jobbar inte röda dagar, skulle ert städtillfälle hamna på en röd dag så avbokas det tillfället automatiskt. 
Skulle ni vilja flytta det tillfället till en annan dag kontaktar ni oss så hjälper vi att boka om det.

 

 

BOKA ONLINE eller ring oss på 08-82 44 77