info@renthem.se
08-82 44 77
info@renthem.se
08-82 44 77

Fönsterputsning i Stockholm

Pure Home Window CleaningSolen tittar fram och genast avslöjas det hur dammiga dina fönster har hunnit bli sedan sist du putsade dem. Känns det igen? De flesta uppskattar solens värmande strålar, men ytterst få uppskattar hur de avslöjar smutsiga fönster. Fönsterputsning är något som många fasar för, i synnerhet villaägare som till och med tycker att det är otäckt att ge sig i kast med övervåningens fönster, som kanske inte går att öppna inåt.

Nu finns det dock hjälp att få, och god hjälp dessutom. På Rent Hem tar vi hand om din fönsterputsning i stockholm, vi putsar dina fönster med ett skinande rent resultat, i våra priser putsar vi både insidan och utsidan samt insidan utav delade fönster, och vi gör det med garanti. För oss är det viktigt att alla våra kunder blir nöjda och vi erbjuder därför 100% nöjd kund-garanti på våra tjänster. Våra medarbetare tar med sig all redskap som behöves till fönsterputsning.

 

Är du ett företag? Klicka här

BOKA FöNSTERPUTSNING

M1

M2

M3

M4

M5

M6

M7

M8

M9

M10

M11

M12

M13

M14

B1

B2

Halvinglasad balkong

Helinglasad balkong

BESTÄLLARE

Adress

Presentkort eller rabattkod? Klicka här

Du har använt en 10% rabattkupong

Ogiltig rabattkod

Totalpris: 0 Kr

*Priset ovanför är 50% efter skattereduktion

*Du har använt "" rabattkoden som erbjuder en rabatt på %. För att få största möjliga nytta av att använda kupongen måste du beställa ett belopp på kroons

BOKA ONLINE eller ring oss på 08-82 44 77