info@renthem.se
08-82 44 77
info@renthem.se
08-82 44 77

Kontorsstädning i Stockholm - Bokning

Rent Hem KontorsstädningPå kontoret har du förmodligen viktigare saker att lägga tiden på än städning. Att anlita hjälp av kontorsstädning stockholm gör att du istället kan fokusera på dina egentliga arbetsuppgifter, och inte ens behöva fundera på när, hur och var städningen ska klaras av. Du bestämmer hur ofta du vill ha städningen utförd, och vi anpassar oss efter era önskemål samt efter kontorets storlek och anvädning. Om du har ett kontor med bara ett par rum, eller ett kontor där många anställda jobbar spelar ingen roll. Det går att hyra in städning oavsett kontorets yta och antal rum och detta lämnar ett god miljö och därmed höjs kontorets atmosfär samt personalens. Vänta inte med att kontakta oss för en offert.

Boka enkelt via formuläret nedanför eller ring oss på 08-82 44 77

Städmoment Priser Frågor BOKA

  BOKA ONLINE eller ring oss på 08-82 44 77
  Close
  2017-02-22

  Städning

  Alltid ordentligt rent och trevligt att komma hem efter er städning!

  2017-02-21

  Storstädning snabbt och smidigt

  Jag anlitade rent hem för en storstädning inför visning av mitt hus. Gjorde ändringar i bokningen dagen innan utan problem. Bra kommunikation från firman och bra resultat. Rekommenderas!

  2017-01-20

  Nöjd med hemstädningen.

  Vi har anlitat Rent hem för storstädning vid två tillfällen och verkligen varit nöjda. Jätteskönt att komma hem till en riktigt fräsch och noggrant städad bostad. Rekommenderar detta företag för effektiv och väl utförd städning.

  2017-01-18

  Bra visningsstädning

  Väldigt trevlig personal och städningen vart riktigt bra! Kan varmt rekommendera, återkommer med bokning av flyttstäd så fort lägenheten blir såld =)

  2016-12-03

  nöjd kund

  Jag är jättenöjd med städningen som ni(Elisabeth)utfört. Jag har varit lite avvaktande att ta hjälp med städning av någon annan. Jag känner att jag hinner inte med o orkar inte heller….. Det är tack vare min dotter som är kund hos er som äntligen lyckades övertala mig…. m v h Susanne

  Se fler omdömen
  O M D Ö M E
  Close tab