info@renthem.se
08-82 44 77
info@renthem.se
08-82 44 77

Städhjälp

Städhjälp Stockholm är en tjänst där vi erbjuder våra kunder hög kvalitativ städhjälp hemma så ofta eller sällan som kunden själv önskar och begär. Kunden behöver inte binda sig till något kontrakt med Rent Hem, men självklart finns detta alternativ för de kunder som vill och för dom tillämpas det två veckors uppsägningstid. Vårt mål med Städhjälp Stockholm är att kunna ge våra kunder ett väldoftande och skinande rent hem att kunna komma hem till. Men inte bara detta utan även kunna få ha en egen städerska som kommer var gång som lär känna dig och din familj och med tiden vet hur ni önskar att få det städat. Med Städhjälp Stockholm kan du som kund ge er städerska direktiv och önskemål hur ni vill ha det städat och om det är något specifikt som behöver städas extra noga utöver vanlig hemstädning. På detta sätt blir Städhjälp Stockholm din personliga städerska som uppfyller dina städbehov.

Utöver detta så erbjuder Rent Hem Stockholm en provstädning så att du som kund kan få uttrycka era önskemål så att vi ska kunna anpassa vår städtjänst efter dina behov samtidigt som vi går över alla städ ytor som önskas städas. På detta sätt gör vi det lätt för dig som kund att se hur vi jobbar och hur Städhjälp Stockholm håller det som lovats, dessutom kan du som ny kund testa detta för att jämföra med andra företag. Men vi garanterar att efter att ha provat på Städhjälp Stockholm kommer du som kund inte känna något behov att pröva någon annan städhjälp.

Det finns många anledningar till varför man ska eller vill anlita städhjälp, men det vi fokuserar på, som företag, är att ditt hem blir rent och fräscht. Vi är väldigt flexibla i vårt tillvägagångssätt och du kan välja att få städning hur ofta och hur grundligt som du själv vill. Det är helt upp till dig. Vi vill så klart kalla oss själva experter och vi håller högsta kvalitet på vår städning. Vi vet hur man får fönstren skinande blanka och golven perfekta.

Om du känner att städning av ditt hem tar mycket av din tid som du hellre skulle spendera tillsammans med familjen eller på någon hobby, så ta hjälp av städhjälp Stockholm. Du kommer garanterat att bli mindre stressad i vardagen. Idag har vi som människor alldeles för mycket att göra och för mycket måsten hela tiden, och det är viktigt att hitta tid för återhämtning och att kunna slappna av med jämna mellanrum. Gör som många andra och lämna städningen till proffsen. Vi hjälper dig gärna eftersom vi vet hur otroligt viktig din tid är.

BOKA ONLINE eller ring oss på 08-82 44 77
Close
2017-02-22

Städning

Alltid ordentligt rent och trevligt att komma hem efter er städning!

2017-02-21

Storstädning snabbt och smidigt

Jag anlitade rent hem för en storstädning inför visning av mitt hus. Gjorde ändringar i bokningen dagen innan utan problem. Bra kommunikation från firman och bra resultat. Rekommenderas!

2017-01-20

Nöjd med hemstädningen.

Vi har anlitat Rent hem för storstädning vid två tillfällen och verkligen varit nöjda. Jätteskönt att komma hem till en riktigt fräsch och noggrant städad bostad. Rekommenderar detta företag för effektiv och väl utförd städning.

2017-01-18

Bra visningsstädning

Väldigt trevlig personal och städningen vart riktigt bra! Kan varmt rekommendera, återkommer med bokning av flyttstäd så fort lägenheten blir såld =)

2016-12-03

nöjd kund

Jag är jättenöjd med städningen som ni(Elisabeth)utfört. Jag har varit lite avvaktande att ta hjälp med städning av någon annan. Jag känner att jag hinner inte med o orkar inte heller….. Det är tack vare min dotter som är kund hos er som äntligen lyckades övertala mig…. m v h Susanne

Se fler omdömen
O M D Ö M E
Close tab