info@renthem.se
08-82 44 77
info@renthem.se
08-82 44 77

Städhjälp i Stockholm

Så jobbar vi på Rent hem och ger städhjälp i Stockholm

– Gör som många andra och lämna städningen till proffsen!

Rent hem erbjuder städhjälp till alla i Stockholm med närområden. Känner du att städningen av ditt hem är tidskrävande? Vill du hellre spendera tid med din familj? Stjäl städningen den tid som du hellre vill lägga på din hobby? Bor du i Stockholm eller i några av Stockholms förorter? Då ska du anlita oss på Rent hem! När du anlitar oss slipper du stressen i vardagen. Du är inte ensam om att ha för mycket att göra och har för många måsten. Vi på Rent hem – med städhjälp i Stockholm – anser att det är viktigt att du får tid över för återhämtning och fritid. Vi hjälper dig gärna med din städning eftersom din tid är mycket viktig för oss.

Varför städhjälp?

Det finns många anledningar till varför man ska eller vill anlita städhjälp, men det vi fokuserar på, som företag, är att ditt hem blir rent och fräscht. Vi är väldigt flexibla i vårt tillvägagångssätt och du kan välja att få städning hur ofta och hur grundligt som du själv vill. Det är helt upp till dig. Vi vill så klart kalla oss själva experter och vi håller högsta kvalitet på vår städning. Vi vet hur man får fönstren skinande blanka och golven perfekta.stadjälp-stockholm-renthem

Kom hem till ett rent hem

Vårt mål är att ge våra kunder ett väldoftande, skinande och rent hem att komma hem till. Inte bara det – hos oss kan du få en egen städare som kommer varje gång. Hen lär känna dig och din familj och hur ni önskar få hjälp med er städning. Hos oss kan du ge din egen städare direktiv och önskemål du har om hur ni vill få hjälp med er städning; hur ofta eller noga! På så sätt blir Rent hem din personliga städare och uppfyller alla dina städbehov.

Hos oss får du en provstädning

Vi på Rent hem erbjuder alla nya kunder en provstädning så att du enkelt kan testa oss i jämförelse med andra städbolag Dessutom får ni ett Rent hem på köpet! Vi garanterar att efter att ha provat oss, kommer du inte ha behov av någon annan städhjälp. Vi håller hög kvalitet och vet hur man får fönstren skinande blanka och golven perfekta. Vi vet vad en hjälp till ett städat hem betyder. Anlita Rent hem och få städhjälp i Stockholm – vi levererar det vi lovar!

 

BOKA ONLINE eller ring oss på 08-82 44 77
Close
2017-02-22

Städning

Alltid ordentligt rent och trevligt att komma hem efter er städning!

2017-02-21

Storstädning snabbt och smidigt

Jag anlitade rent hem för en storstädning inför visning av mitt hus. Gjorde ändringar i bokningen dagen innan utan problem. Bra kommunikation från firman och bra resultat. Rekommenderas!

2017-01-20

Nöjd med hemstädningen.

Vi har anlitat Rent hem för storstädning vid två tillfällen och verkligen varit nöjda. Jätteskönt att komma hem till en riktigt fräsch och noggrant städad bostad. Rekommenderar detta företag för effektiv och väl utförd städning.

2017-01-18

Bra visningsstädning

Väldigt trevlig personal och städningen vart riktigt bra! Kan varmt rekommendera, återkommer med bokning av flyttstäd så fort lägenheten blir såld =)

2016-12-03

nöjd kund

Jag är jättenöjd med städningen som ni(Elisabeth)utfört. Jag har varit lite avvaktande att ta hjälp med städning av någon annan. Jag känner att jag hinner inte med o orkar inte heller….. Det är tack vare min dotter som är kund hos er som äntligen lyckades övertala mig…. m v h Susanne

Se fler omdömen
O M D Ö M E
Close tab