info@renthem.se
08-82 44 77
info@renthem.se
08-82 44 77

Billigt tack vare RUT-avdrag

När du tar hjälp av RentHem.se som ger dig stans prisvärdaste städhjälp, och dessutom kan utnyttja RUT-avdraget på 50%, får du en billig städhjälp ännu billigare.  Det finns helt enkelt ingen anledning att tveka längre. Boka städhjälpen redan idag, så kan du se fram emot att snart få njuta av vardagslyxen att kliva in i ett skinande rent hem. En lyx som idag inte bara är förunnad de mest priviligierade i samhället , utan kan njutas av var och en.

Tack vare RUT och RentHem.se får alla möjligheten att ha en ren bostad.RUT-avdrag

binary option broker in uae BOKA ONLINE eller ring oss på binary options live stream 08-82 44 77
Close
2017-02-22

Städning

Alltid ordentligt rent och trevligt att komma hem efter er städning!

2017-02-21

Storstädning snabbt och smidigt

Jag anlitade rent hem för en storstädning inför visning av mitt hus. Gjorde ändringar i bokningen dagen innan utan problem. Bra kommunikation från firman och bra resultat. Rekommenderas!

2017-01-20

Nöjd med hemstädningen.

Vi har anlitat Rent hem för storstädning vid två tillfällen och verkligen varit nöjda. Jätteskönt att komma hem till en riktigt fräsch och noggrant städad bostad. Rekommenderar detta företag för effektiv och väl utförd städning.

2017-01-18

Bra visningsstädning

Väldigt trevlig personal och städningen vart riktigt bra! Kan varmt rekommendera, återkommer med bokning av flyttstäd så fort lägenheten blir såld =)

2016-12-03

nöjd kund

Jag är jättenöjd med städningen som ni(Elisabeth)utfört. Jag har varit lite avvaktande att ta hjälp med städning av någon annan. Jag känner att jag hinner inte med o orkar inte heller….. Det är tack vare min dotter som är kund hos er som äntligen lyckades övertala mig…. m v h Susanne

Se fler omdömen
O M D Ö M E
Close tab