info@renthem.se
08-82 44 77
info@renthem.se
08-82 44 77

Hur vi jobbar

Rent HemMålet med vårt jobb är att du ska få precis den städhjälp i Stockholm och service du önskar. För att nå målet är vi ett väl sammansvetsat arbetslag, som jobbar tätt tillsammans. in är vi städar ditt hem, eller kontoret, tar vi med trasor, medan du som kund håller med resten av utrustning och material, som dammsugare, mopp och rengöringsmedel.

Produkterna som används hos kunderna ska alltid vara miljömärkta, inte bara för att vi värnar om miljön, utan också för att de är skonsammare mot dina ägodelar. Vi har också valt att transportera oss så miljövänligt och snabbt som möjligt, vilket innebär att vi väljer lokaltrafiken så ofta det går. För övriga transporter använder vi någon av våra miljöbilar.

Vårt program för hemstädning är noga utarbetat för att passa alla behov, men har du särskilda önskemål är vi naturligtvis öppna för det. Du är aldrig uppbunden på långtidsavtal, utan kan när som helst säga upp din städning. En öppen och ärlig kommunikation med alla våra kunder är en självklarhet och vi välkomnar dina synpunkter, oavsett om de är positiva eller negativa.

Naturligtvis kan du också utnyttja avdraget 50% för hushållsnära tjänster, RUT, när du anlitar oss, vilket ger dig ännu fördelaktigare villkor.

BOKA ONLINE eller ring oss på 08-82 44 77
Close
2017-12-05

Flyttstädning

Rent Hem kom vid avtalad tid, var snabba och det blev rent. Jag är hel nöjd! Tack!

2017-10-25

Supernöjd

Snabbt till ett bra pris. Resultatet blev hur bra som helst. Dessutom möblerade putsarna om bland mina lampor och blommor i fönstren så det blev mycket bättre än tidigare.

2017-09-29

Fönsterputs

Vi jättenöjda av resultatet, vill gärna ha samma tjej för kommande uppdrag.

2017-09-26

visningsstädning

Inget att klaga på, blev rent och snyggt.

2017-09-22

Flyttstädning

Supernöjd med städningen. Det fanns ingenting att klaga på. Bovärden som besiktigade lägenheten efteråt frågade t o m vilken firma det var som städat och sa att de hade gjort ett väldigt bra jobb.!! Däremot var det svårare att få kontakt per telefon med firman och dom hade tydligen svårt att själva ta kontakt så […]

Se fler omdömen
O M D Ö M E
Close tab