info@renthem.se
08-82 44 77
info@renthem.se
08-82 44 77

Hur vi jobbar

Rent HemMålet med vårt jobb är att du ska få precis den städhjälp i Stockholm och service du önskar. För att nå målet är vi ett väl sammansvetsat arbetslag, som jobbar tätt tillsammans. in är vi städar ditt hem, eller kontoret, tar vi med trasor, medan du som kund håller med resten av utrustning och material, som dammsugare, mopp och rengöringsmedel.

Produkterna som används hos kunderna ska alltid vara miljömärkta, inte bara för att vi värnar om miljön, utan också för att de är skonsammare mot dina ägodelar. Vi har också valt att transportera oss så miljövänligt och snabbt som möjligt, vilket innebär att vi väljer lokaltrafiken så ofta det går. För övriga transporter använder vi någon av våra miljöbilar.

Vårt program för hemstädning är noga utarbetat för att passa alla behov, men har du särskilda önskemål är vi naturligtvis öppna för det. Du är aldrig uppbunden på långtidsavtal, utan kan när som helst säga upp din städning. En öppen och ärlig kommunikation med alla våra kunder är en självklarhet och vi välkomnar dina synpunkter, oavsett om de är positiva eller negativa.

Naturligtvis kan du också utnyttja avdraget 50% för hushållsnära tjänster, RUT, när du anlitar oss, vilket ger dig ännu fördelaktigare villkor.

BOKA ONLINE eller ring oss på 08-82 44 77
Close
2017-02-22

Städning

Alltid ordentligt rent och trevligt att komma hem efter er städning!

2017-02-21

Storstädning snabbt och smidigt

Jag anlitade rent hem för en storstädning inför visning av mitt hus. Gjorde ändringar i bokningen dagen innan utan problem. Bra kommunikation från firman och bra resultat. Rekommenderas!

2017-01-20

Nöjd med hemstädningen.

Vi har anlitat Rent hem för storstädning vid två tillfällen och verkligen varit nöjda. Jätteskönt att komma hem till en riktigt fräsch och noggrant städad bostad. Rekommenderar detta företag för effektiv och väl utförd städning.

2017-01-18

Bra visningsstädning

Väldigt trevlig personal och städningen vart riktigt bra! Kan varmt rekommendera, återkommer med bokning av flyttstäd så fort lägenheten blir såld =)

2016-12-03

nöjd kund

Jag är jättenöjd med städningen som ni(Elisabeth)utfört. Jag har varit lite avvaktande att ta hjälp med städning av någon annan. Jag känner att jag hinner inte med o orkar inte heller….. Det är tack vare min dotter som är kund hos er som äntligen lyckades övertala mig…. m v h Susanne

Se fler omdömen
O M D Ö M E
Close tab