info@renthem.se
08-82 44 77
info@renthem.se
08-82 44 77

Städfirma i Stockholm

städfirma-stockholm-logo-renthemRent Hem är en städfirma Stockholm som erbjuder flera hushållsnära städtjänster till privatpersoner. Vi är ett företag som du kan lita på och känna dig trygg med. Vi har en vision att kunna erbjuda våra kunder ett skinande och väldoftande hem utan att de ska behöva anstränga sig eller behöva betala några höga priser. Därför anlitar vi enbart personer som strävar efter perfektion i sitt arbete och är kapabla till en viss socialförmåga. Då du som kund ska kunna vara hemma i ditt eget hem medan vi utför Stockholms tjänster utan att störa dig och din vardag mer än nödvändigt. Dock finns det en möjlighet att boka in tider för städningen enligt din kalender så ofta som du som kund vill eller känner att det behövs. Utöver detta erbjuder vi som städfirma även hemstädning där du som kund ska få kunna vara med att välja att behålla samma städerska så att du kan känna dig trygg med att denna anställd städar ditt hem var gång du har hemstädning, på så sätt lär du känna den som städar ditt hem och kan känna dig trygg med denna anställd samt att kunna veta vem det är som kommer till ditt hem.

Vi på Rent Hem utvecklas kontinuerligt då vi hela tiden strävar efter perfektionism. Därför erbjuder vi våra anställda kontinuerlig utbildning och ger dig som kund möjligheten att ge feedback så att anställda och även vi som företag och städfirma i Stockholm kan utvecklas hela tiden. Vi arbetar med mottot: ”kunden har alltid rätt” med detta menar vi att det är ditt hem och du vill ha det städat på ditt sätt vilket Vi har respekt för.

Vi erbjuder flera städtjänster i Stockholm bla. regelbunden hemstädning, flyttstädning, storstädning, visningsstädning och fönsterputsning.

Beräkna ditt pris genom vår pris-kalkylator, knappa in storleken på ditt boende i kvadratmeter (m2) och tryck på knappen för att se ditt pris.

 
BOKA ONLINE eller ring oss på 08-82 44 77
Close
2017-12-05

Flyttstädning

Rent Hem kom vid avtalad tid, var snabba och det blev rent. Jag är hel nöjd! Tack!

2017-10-25

Supernöjd

Snabbt till ett bra pris. Resultatet blev hur bra som helst. Dessutom möblerade putsarna om bland mina lampor och blommor i fönstren så det blev mycket bättre än tidigare.

2017-09-29

Fönsterputs

Vi jättenöjda av resultatet, vill gärna ha samma tjej för kommande uppdrag.

2017-09-26

visningsstädning

Inget att klaga på, blev rent och snyggt.

2017-09-22

Flyttstädning

Supernöjd med städningen. Det fanns ingenting att klaga på. Bovärden som besiktigade lägenheten efteråt frågade t o m vilken firma det var som städat och sa att de hade gjort ett väldigt bra jobb.!! Däremot var det svårare att få kontakt per telefon med firman och dom hade tydligen svårt att själva ta kontakt så […]

Se fler omdömen
O M D Ö M E
Close tab