info@renthem.se
08-82 44 77
info@renthem.se
08-82 44 77

Städfirma i Stockholm

städfirma-stockholm-logo-renthemRent Hem är en städfirma Stockholm som erbjuder flera hushållsnära städtjänster till privatpersoner. Vi är ett företag som du kan lita på och känna dig trygg med. Vi har en vision att kunna erbjuda våra kunder ett skinande och väldoftande hem utan att de ska behöva anstränga sig eller behöva betala några höga priser. Därför anlitar vi enbart personer som strävar efter perfektion i sitt arbete och är kapabla till en viss socialförmåga. Då du som kund ska kunna vara hemma i ditt eget hem medan vi utför Stockholms tjänster utan att störa dig och din vardag mer än nödvändigt. Dock finns det en möjlighet att boka in tider för städningen enligt din kalender så ofta som du som kund vill eller känner att det behövs. Utöver detta erbjuder vi som städfirma även hemstädning där du som kund ska få kunna vara med att välja att behålla samma städerska så att du kan känna dig trygg med att denna anställd städar ditt hem var gång du har hemstädning, på så sätt lär du känna den som städar ditt hem och kan känna dig trygg med denna anställd samt att kunna veta vem det är som kommer till ditt hem.

Vi på Rent Hem utvecklas kontinuerligt då vi hela tiden strävar efter perfektionism. Därför erbjuder vi våra anställda kontinuerlig utbildning och ger dig som kund möjligheten att ge feedback så att anställda och även vi som företag och städfirma i Stockholm kan utvecklas hela tiden. Vi arbetar med mottot: ”kunden har alltid rätt” med detta menar vi att det är ditt hem och du vill ha det städat på ditt sätt vilket Vi har respekt för.

Vi erbjuder flera städtjänster i Stockholm bla. regelbunden hemstädning, flyttstädning, storstädning, visningsstädning och fönsterputsning.

Beräkna ditt pris genom vår pris-kalkylator, knappa in storleken på ditt boende i kvadratmeter (m2) och tryck på knappen för att se ditt pris.

 
BOKA ONLINE eller ring oss på 08-82 44 77
Close
2017-02-22

Städning

Alltid ordentligt rent och trevligt att komma hem efter er städning!

2017-02-21

Storstädning snabbt och smidigt

Jag anlitade rent hem för en storstädning inför visning av mitt hus. Gjorde ändringar i bokningen dagen innan utan problem. Bra kommunikation från firman och bra resultat. Rekommenderas!

2017-01-20

Nöjd med hemstädningen.

Vi har anlitat Rent hem för storstädning vid två tillfällen och verkligen varit nöjda. Jätteskönt att komma hem till en riktigt fräsch och noggrant städad bostad. Rekommenderar detta företag för effektiv och väl utförd städning.

2017-01-18

Bra visningsstädning

Väldigt trevlig personal och städningen vart riktigt bra! Kan varmt rekommendera, återkommer med bokning av flyttstäd så fort lägenheten blir såld =)

2016-12-03

nöjd kund

Jag är jättenöjd med städningen som ni(Elisabeth)utfört. Jag har varit lite avvaktande att ta hjälp med städning av någon annan. Jag känner att jag hinner inte med o orkar inte heller….. Det är tack vare min dotter som är kund hos er som äntligen lyckades övertala mig…. m v h Susanne

Se fler omdömen
O M D Ö M E
Close tab