info@renthem.se
08-82 44 77
info@renthem.se
08-82 44 77

Säkerhet och Trygghet

Säkerheten är en viktig aspekt för oss på Rent Hem och kunden, därför försöker vi hålla en hög nivå på trygghet och säkerhet. Under de år vi har varit verksamma har vi lärt oss att hantera kunders nycklar på ett tryggt och säkert sätt, nedanför kan ni läsa hur vi gör. Städfirma Stockholm

För att du som kund ska känna dig trygg har vi

 1. Kassaskåp
En av de vinyckelskåpktigaste säkerhets aspekterna är vår nyckelhantering, alla nycklar är inlåsta och efter dagens jobb låses de in igen i kassaskåpet för en trygg och säker förvaring. Kassaskåpet är ett ordentligt säkerhetsskåp som ger ett starkt skydd mot stöld men även mot brand. Inga nycklar är märkta med kundens adress utan slumpmässig sifferkod som endast två personer har tillgång till i företaget.

 

 

 

2. Nyckelband
renthem-nyckelAlla nycklar är utrustade med ett kort och snyggt slitstarkt nyckelband med städfirmans logo och kontaktuppgifter. På detta sätt kan borttappade nycklar snabbt återlämnas till Rent Hem. Men det är framförallt enklare för personalen att hålla reda på nycklarna och förvara dem säkert för att minimera risken med borttappade nycklar.

 

 

3. Personalsäkerhet och kundtrygghet
Den viktigaste rent-hem-personal-idkärnpunkten i företaget är de anställda och därför har alla anställda hos oss identifikationskort med företagets logo, organisationsnummer och personuppgifter. 

 

BOKA ONLINE eller ring oss på 08-82 44 77
Close
2017-02-22

Städning

Alltid ordentligt rent och trevligt att komma hem efter er städning!

2017-02-21

Storstädning snabbt och smidigt

Jag anlitade rent hem för en storstädning inför visning av mitt hus. Gjorde ändringar i bokningen dagen innan utan problem. Bra kommunikation från firman och bra resultat. Rekommenderas!

2017-01-20

Nöjd med hemstädningen.

Vi har anlitat Rent hem för storstädning vid två tillfällen och verkligen varit nöjda. Jätteskönt att komma hem till en riktigt fräsch och noggrant städad bostad. Rekommenderar detta företag för effektiv och väl utförd städning.

2017-01-18

Bra visningsstädning

Väldigt trevlig personal och städningen vart riktigt bra! Kan varmt rekommendera, återkommer med bokning av flyttstäd så fort lägenheten blir såld =)

2016-12-03

nöjd kund

Jag är jättenöjd med städningen som ni(Elisabeth)utfört. Jag har varit lite avvaktande att ta hjälp med städning av någon annan. Jag känner att jag hinner inte med o orkar inte heller….. Det är tack vare min dotter som är kund hos er som äntligen lyckades övertala mig…. m v h Susanne

Se fler omdömen
O M D Ö M E
Close tab