info@renthem.se
08-82 44 77
info@renthem.se
08-82 44 77

Säkerhet och Trygghet

Säkerheten är en viktig aspekt för oss på Rent Hem och kunden, därför försöker vi hålla en hög nivå på trygghet och säkerhet. Under de år vi har varit verksamma har vi lärt oss att hantera kunders nycklar på ett tryggt och säkert sätt, nedanför kan ni läsa hur vi gör. Städfirma Stockholm

För att du som kund ska känna dig trygg har vi

 1. Kassaskåp
En av de vinyckelskåpktigaste säkerhets aspekterna är vår nyckelhantering, alla nycklar är inlåsta och efter dagens jobb låses de in igen i kassaskåpet för en trygg och säker förvaring. Kassaskåpet är ett ordentligt säkerhetsskåp som ger ett starkt skydd mot stöld men även mot brand. Inga nycklar är märkta med kundens adress utan slumpmässig sifferkod som endast två personer har tillgång till i företaget.

 

 

 

2. Nyckelband
renthem-nyckelAlla nycklar är utrustade med ett kort och snyggt slitstarkt nyckelband med städfirmans logo och kontaktuppgifter. På detta sätt kan borttappade nycklar snabbt återlämnas till Rent Hem. Men det är framförallt enklare för personalen att hålla reda på nycklarna och förvara dem säkert för att minimera risken med borttappade nycklar.

 

 

3. Personalsäkerhet och kundtrygghet
Den viktigaste rent-hem-personal-idkärnpunkten i företaget är de anställda och därför har alla anställda hos oss identifikationskort med företagets logo, organisationsnummer och personuppgifter. 

 

BOKA ONLINE eller ring oss på 08-82 44 77
Close
2017-12-05

Flyttstädning

Rent Hem kom vid avtalad tid, var snabba och det blev rent. Jag är hel nöjd! Tack!

2017-10-25

Supernöjd

Snabbt till ett bra pris. Resultatet blev hur bra som helst. Dessutom möblerade putsarna om bland mina lampor och blommor i fönstren så det blev mycket bättre än tidigare.

2017-09-29

Fönsterputs

Vi jättenöjda av resultatet, vill gärna ha samma tjej för kommande uppdrag.

2017-09-26

visningsstädning

Inget att klaga på, blev rent och snyggt.

2017-09-22

Flyttstädning

Supernöjd med städningen. Det fanns ingenting att klaga på. Bovärden som besiktigade lägenheten efteråt frågade t o m vilken firma det var som städat och sa att de hade gjort ett väldigt bra jobb.!! Däremot var det svårare att få kontakt per telefon med firman och dom hade tydligen svårt att själva ta kontakt så […]

Se fler omdömen
O M D Ö M E
Close tab